Луцькі школярі спробували себе у ролі банкірів

Луцькі школярі спробували себе у ролі банкірів

Екскурсії до відділень ПриватБанку - не рідкість. Втім 23 лютого до ПриватБанку на Волині завітали особливі гості.

Компаніями школярів у відділеннях ПриватБанку вже нікого не здивуєш. Діти з радістю приходять сюди, щоб побачити, як працює фінансова установа, познайомитися з роботою банкірів і навіть спробувати себе у цій ролі. Для когось такі заходи - просто цікаве дозвілля, а хтось після екскурсії до банку може визначитися з майбутньою професією.

Про майбутнє у банківській сфері думає і Максим Гулюк - син загиблого військового з Волині. Він хотів побачити роботу відділення зсередини. Тож разом із сестричкою та друзями банкіри запросили його в гості. Звісно ж, крім нових знань і вражень, діти отримали й подарунки.

“Важливо показати дітям, що банк - це не якась велика і страшна установа, а місце, де допомагають людям вирішити їхні фінансові питання. Власне, для того, щоб навчити дітей фінансовій грамотності, і існує ЮніорБанк. Приємно, що діти про нього знають і  хочуть брати участь у заходах ЮніорБанку. А ми з радістю виконуємо ці бажання”, - зауважив директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Екскурсії до відділень - не єдиний навчальний захід ЮніорБанку. Тренери проводять уроки фінансової грамотності у школах. А власники Картки юніора можуть пройти квест “Загублені у банку” чи безкоштовно навчатися у Бізнес-Школі.

“У школах дітям дають теоретичні знання. Ми ж на практиці, в цікавій ігровій формі вчимо дітей тому, що знадобиться їм у житті: що таке гроші, як їх заощаджувати, як здійснити свою мрію, відкрити власний бізнес. Наші юніори вміють користуватися всіма банківськими додатками і навіть навчають цьому своїх батьків”, - зазначила керівник напрямку ЮніорБанк Наталія Лукасюк.

Оформити Картку юніора, записатися на екскурсії чи інші заходи ЮніорБанку можна у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині. Окрім того, у центральному офісі ПриватБанку за адресою м. Луцьк, пр-т Відродження, 1 діє квест-кімната для дітей та батьків, які хочуть випробувати свої знання та кмітливість.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко: бідність впливає на нацбезпеку України
Наступна новина Аграрні кооперативи: чому фермерам вигідно дружити проти когось
Останні новини
Схожі новини