Порошенко: бідність впливає на нацбезпеку України

Порошенко: бідність впливає на нацбезпеку України

Україна уникла дефолту та банкрутства в умовах російської військової агресії Бідність більшості українців є прямою загрозою національній безпеці країни.

Про це сказав президент України Петро Порошенко у понеділок, 12 березня, під час зустрічі із представниками бізнесу, передає прес-служба глави держави, – пише РБК-Україна

«Темпами економічного зростання я, звичайно ж, незадоволений. Бідність більшості українців є прямою загрозою нацбезпеці країни. Це спонукає мене грати активнішу роль в зусиллях з покращення інвестиційного клімату, пришвидшення зростання ВВП, що має підвищити рівень життя людей», – заявив Порошенко.

Проте, президент відзначив і позитивну сторону в економіці країни, зокрема те, що Україна уникла дефолту та банкрутства в умовах російської військової агресії.

«Пишаюся тим, що в умовах російської військової агресії, кремлівської торговельної війни та московської транзитної блокади Україна уникла дефолту та банкрутства, знайшла чи розширила альтернативні ринки збуту і відновила економічне зростання», - сказав Порошенко.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стали відомі найприбутковіші підприємства Луцька
Наступна новина Луцькі школярі спробували себе у ролі банкірів
Останні новини
Схожі новини