Луцькі таксисти хочуть, щоб заборонили «тачки»

Луцькі таксисти хочуть, щоб заборонили «тачки»
Фото ілюстративне

Луцькі таксисти висловлюються за те, щоб заборонили мобільний додаток «Тачку», через який вони втрачають прибуток.

Водії таксі зібралися на збори у п’ятницю, 29 листопада, аби вирішити, як боротись із конкурентами – мобільним додатком. Нарікають, що вже два роки ті забирають у них клієнтів, повідомляє 12 канал.

«Давайте будемо виконувати кожен свою роботу. Чомусь швець не мішає тіста і каже, що я це вмію робити професійно», – каже голова асаціації перевізників таксі Волинської області Сергій Романюк.

У додатку «Тачку» може зареєструватись кожен, хто має автівку. Ніяких документів для цього не потрібно. Зареєстрований водій може підвозити пасажирів за гроші. І зазвичай ціни на поїздки встановлюють значно нижчі, ніж служби таксі. Це таксистів обурює.

«Їм образливо. Вони платять податки, оформляються документи, а людина, яка не має нічого, хіба побиту машину в жахливому стані, і вона заробляє гроші, а він не може заробити», – каже керівниця служби таксі Оксана Булахова.

Таксисти кажуть, що вони, на відміну від «тачок», гарантують безпеку пасажирів, але чомусь пасажири обирають не безпечніший, а дешевший варіант.

Таксисти планують звертатись до місцевої влади, аби ті провели рейди. Або ж взагалі заборонили додаток. Запевняють, що така практика вже є, і що за своїх клієнтів будуть боротись.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині запрацював ЦНАП, який приїжджає додому
Наступна новина Без спиртного, цигарок і один день на тиждень без їжі. Лучанин відзначив сторічний ювілей
Останні новини
Схожі новини