Луцький «фонтан Кривицького» нарешті відремонтують?

Луцький «фонтан Кривицького» нарешті відремонтують?

У проекті бюджету міста Луцька передбачено виратити 14 мільйонів гривень на ремонт фонтану на Театральному майдані.

Про це йдеться у проекті рішення про бюджет міста. Його затверджуватимуть 21 грудня. Питання розглядала 20 грудня, профільна комісія з питань фінансів та бюджету, - пише Конкурент.

Як відомо, об’єкт довгий час у занедбаному стані. Виконувач обов’язків міського голови. Ще міський голова Антон Кривицький заявляв, що там збудують світло-музичний фонтан. Втім, усе закінчилося спорудженням бетонного «корита». В народі недобуд стали називати «фонтаном Кривицького», згадуючи його у парі з «мостом Кривицького» (пішохідний міст біля залізничного вокзалу, добудований тільки у 2011 році.  

 «Щороку виникало питання про цей фонтан і казали, що зробимо. Різні причини зупиняли його будівництво. Театральний майдан – це центральна частина міста, де збираються лучани на урочисті та не дуже події», – зазначив виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт.

Він додав, що очікує заперечень щодо того, що є об’єкти, куди доцільніше вкласти гроші. Але оцей «довгобуд психологічно тисне на всіх нас», тому треба виділити гроші та підтримувати його у належному стані.

Депутат Павло Данильчук зауважив, що покійний міський голова Микола Романюк говорив, що ремонт буде за спонсорські кошти. Тож цікавився, чи розглядався такий варіант нещодавно.

Григорій Пустовіт зазначив, що якби спонсори були, то частина робіт вже була би виконана.

«Він працював над цим питанням, говорив зі всіма. Але вийдіть на Театральний майдан і побачите, що там», – зазначив Пустовіт.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Працівники банку» видурили у волинянки 21 тисячу гривень
Наступна новина У Луцьку зупинка-розвалюха загрожує людям. ФОТО
Останні новини
Схожі новини