У Луцьку зупинка-розвалюха загрожує людям. ФОТО

У Луцьку зупинка-розвалюха загрожує людям. ФОТО
Аварійна зупинка на Дубнівській у Луцьку. Фото Івана Мирки

Споруда зупинки громадського транспорту на вулиці Дубнівській у Луцьку настільки аварійна, що може когось вбити – вважає очільник Волинської обласної організації партії «БПП Солідарність» Іван Мирка.

Зупинка знаходиться   на в’їзді у місто, відразу за бетонною стелою «ЛУЦЬК». Іван Мирка називає її «мегакрутою аварійною зупинкою».

«Вітер, сніг, дощ відривають від неї шматки і вони можуть травмувати людей. Та й взагалі така зупинка може вбити, прорізати бляхою шию і т.д. Особливо небезпечна вона для дітей» - написав Мирка у Фейсбуці.

«Звичайно після того як на Львівській зупинка вбила людину і ніхто не поніс покарання годі і чекати адекватної реакції.Але хочу звернути увагу першого заступника міського голови Григорія Недопада і виконувача обов’язків мера Григорія Пустовіта: є можливість включити її та аналогічну зупинку «Цегельний завод» в план на наступний рік» - вважає Мирка.

Він додає: «До речі, напроти «Луцькавтодору» зупинка забрендована під «Луцькавтодор» і в охайному стані. Може дозволити і залучити бізнес, що поруч».

Фото Івана Мирки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький «фонтан Кривицького» нарешті відремонтують?
Наступна новина «Техніка на грані» – головний комунальник Луцька про розчистку снігу
Останні новини
Схожі новини