Луцький художник розмалював стіну школи в Запоріжжі

Луцький художник розмалював стіну школи в Запоріжжі

Художник Андрій Кальков із Луцька поїхав у Запоріжжя, де намалював малюнок на будівлі Запорізької  школи мистецтв  №3.

Чоловік захоплюється вуличним мистецтвом із 7 класу школи. У Луцьку чоловік створив 5 муралів, – йдеться у сюжеті Суспільного.

Школярі запорізької дитячої школи мистецтв №3 самі запропонували художнику допомогу під час попередньої лекції про сучасне мистецтво. 

«В мене є така серія – «Круговорот». Я її малюю  10 років. В кожній роботі зашифрована спіраль. Своєю сучасною мовою, спіраль – це символ розвитку, пізнання і взагалі руху. Зробили проект з місцевими учнями. Робили конкурс на ескіз, щоб композиція теж була співзвучна з моєю», – розповів художник.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ТОП найцікавіших дверей Луцька, які потрібно зберегти

Довідково: 
Стінопис або мурал –  різновид монументального і декоративного малярства, що виконувалося безпосередньо на стіні або на штукатурці, закріпленій на стіні, в якому фігуративні образи й декоративні орнаменти підпорядковуються архітектурним формам.
 
Луцькі художники малювали мурали у Запоріжжі

Нові мурали з’явилися на фасадах трьох Запорізьких шкіл мистецтв. Вуличні художники з Луцька та Києва завершили роботи над живописами «Муза», «Геометрія» та «Тато з донькою» до Великодня. Створення муралів відбувалосяв рамках фестивалю «Сучасне мистецтво для покоління Z», що тривав впродовж двох тижнів.

Posted by UA: Волинь on Wednesday, 1 May 2019


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ТОП найцікавіших дверей Луцька, які потрібно зберегти
Наступна новина Фестиваль тюльпанів на Волині продовжили на два дні
Останні новини
Схожі новини