Луцький ведучий розчарувався у музеї пива

Луцький ведучий розчарувався у музеї пива

Луцький ведучий, Богдан Коваль, поділився враженнями від музею пивоваріння у Львові.

Розповів він про це на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте також: У Луцьку знімають нову тревел-програму. ВІДЕО

«Відвідав нещодавно відому «Львіварню» – музей виробництва пива. Та виявилося, що таке розрекламоване місце не є дуже популярним. Перших два враження склалося ще на вході. Все так гарно зроблено, стильно, та підійшовши до каси, одразу відчув, що «прошуся зайти» в музей. Всього лише за 120 гривень тітонька на вході, відірвавши два квитки, дозволила зайти всередину. Напевно, була невдоволена відмовою від дегустації», – йдеться у дописі.

Хлопець пише, що сам музей виглядає сучасно, привабливо та інтерактивно, адже є багато експонатів та інсталацій, з якими можна «побавитися». Окрім того, тут вас ніхто не ловитиме за руку та не дивитиметься за кожним рухом, адже більшість локацій обладнані як фотозони.

Читайте також: Книга-праска, книга-будинок, книга-вишиванка: у Луцьку відкрили унікальну виставку. ФОТО

Вкінці традиційно розміщена дегустаційна зала та магазин, які були майже пустими. Все через те, що якихось особливих і ексклюзивних сортів пива там немає, лише те, що продається у кожному магазині. Напевно, через це тут і немає так багато відвідувачів 

«Загалом усе займає близько сорока хвилин, якщо не дегустувати напої. Також варто брати екскурсії, аби дізнатися більше про всі експонати. Втім, зробити хороші знімки можна й так», – вважає Богдан. 

 

 

Posted by Богдан Коваль on Monday, 22 October 2018


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Люди вмирають, доки швидкі їздять на хибні виклики - медики Волині
Наступна новина «Як доношена вагітність», - у волинянки видалили пухлину вагою 2,5 кілограма. ФОТО
Останні новини
Схожі новини