«Луцькводоканалу» за борги хочуть відключити світло

«Луцькводоканалу» за борги хочуть відключити світло

З1 січня великі промислові споживачі, зокрема КП «Луцькводоканал», отримали можливість  обирати собі постачальника електроенергії.

У зв’язку з тим, що «Луцькводоканал» не знайшов собі постачальника, поставку електричної енергії йому здійснював «постачальник останньої надії» – ДПЗД «Укрінтеренерго», на якого покладено ці обов’язки розпорядженням Кабінету Міністрів України, – повідомляють у прес-центрі ПрАТ «Волиньобленерго»

«Традиційно «Луцькводоканал» не розрахувався і з ним.  У зв’язку з цим постачальник ДПЗД «Укрінтеренерго» 28 лютого висунув вимогу відключення усіх об’єктів КП «Луцькводоканал»  з 21 березня о 10:00», – йдеться у повідомленні.

«Восени 2018 року боргову проблему між КП «Луцькводоканал» та ПрАТ «Волиньобленерго» (як електропостачальником) вдалося залагодити відповідно до доручення голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка на розширеній нараді у заступника голови облдержадміністрації Сергія Кошарука з участю першого заступника міського голови Григорія Недопада. Тоді було досягнуто компромісного рішення, яке передбачало сплату комунальним підприємством частини заборгованості», – зазначили у «Волиньобленерго».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мандрівник з Луцька поділився світлинами з подорожей невідомими місцями Волині. ФОТО
Наступна новина Скільки парафій на Волині юридично перейшли до ПЦУ
Останні новини
Схожі новини