Людина з великою ідеєю завжди знайде стартовий капітал, – луцький бізнесмен Олег Рабочаускас

Людина з великою ідеєю завжди знайде стартовий капітал, – луцький бізнесмен Олег Рабочаускас
Олег Рабочаускас

Керівник компанії «ТехноМодуль» та тренер Бізнес-академії практичного менеджменту Олег Рабочаускас вважає, що відсутність коштів – не перешкода, щоб започаткувати свою справу.

Про це він розповів в інтерв'ю «Першому». 

«Будь-яка перепона, яка заважає людині досягнути чогось, в тому числі і в бізнесі, закладена в нашій голові. І щоб почати щось робити, треба спочатку змінити хід думок. А для цього, по-перше, потрібно читати книги, які можуть дати відповідь на наші запитання. По-друге, послухати рекомендації людей, які чогось досягнули. По-третє, читати біографії великих людей. Це як міні-брошурка, за допомогою якої ти розумієш, що не все гладко було в їхньому житті.

По-четверте, якщо людина дійсно ставить перед собою великі цілі, то треба пошукати наставника, який міг би допомогти змінити мислення, дати поштовх віри і внутрішньої зосередженості на власних цілях. Самому дуже важко за короткий період все зробити», – розповів бізнесмен.

За його словами, в Україні досить гарна базова освіта, якщо діти вчились, а не просто відвідували навчальний заклад. Крім того, в країні є хороший простір для можливостей.

«Українці не до кінця розуміють, що таке конкуренція. Ми думаємо, що США – це клондайк, але там конкуренція дуже жорстка. Компанії настільки швидко розвиваються, що ти трохи позіхнув і вже в останньому вагоні. В Україні поки такого немає. Вона є дуже хорошим полем для початку бізнесу.

Багато хто каже, що щоб почати бізнес, треба багато фінансів. Ви знайдете їх. Людина, яка має велику ідею, великий потяг і силу всередині, бажання щось робити, обов’язково знайде стартовий капітал. Сьогодні вдосталь людей, які готові інвестувати у цікаві проекти», – підсумував Олег Рабочаускас.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: «Гроші заробляють не тільки для того, щоб їх витрачати», – луцький бізнес-тренер Олег Рабочаускас


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сильний вітер і мокрий сніг: якою буде погода у Луцьку 25 грудня
Наступна новина Ковельчанки зможуть народжувати у воді. ФОТО
Останні новини
Схожі новини