Малі міста Волині кличуть в українсько-німецький проект із написання Стратегій розвитку

Малі міста Волині кличуть в українсько-німецький проект із написання Стратегій розвитку

Асоціація міст України (АМУ) в рамках проекту, що реалізується Асоціацією спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччини і ЄС оголошує відбір територіальних громад малих міст, в тому числі ОТГ (членів АМУ), для участі у проекті «Сприяння стратегічному розвитку територіальних громад малих міст».

Проектом передбачається сприяння у розробленні стратегічних та програмних документів територіальних громад малих міст, в тому числі ОТГ, що передбачає цілий комплекс практичних заходів, результатом яких стане розроблення проектів стратегій розвитку територіальних громад, планів заходів з їх реалізації та відповідних систем моніторингу.

Для участі у Проекті запрошуються територіальні громади міст, які:

– мають чисельність населення, що не перевищує 50 тисяч осіб, в тому числі є міськими ОТГ, або громадами, до яких приєдналися суміжні сільські, селищні територіальні громади;

– мають бажання підготувати, затвердити та впровадити відповідну стратегію розвитку територіальної громади та мають можливість створити робочу групу з підтримки розробки стратегії розвитку;

– не мають актуальної стратегії розвитку;

– не є учасниками проектів із розроблення стратегічних та програмних документів, що впроваджуються іншими програмами і проектами міжнародної технічної допомоги.

Для участі у відборі територіальна громада має до 14 вересня 2018 року підготувати та подати в АМУ заявку за підписом міського голови.  Про результати відбору повідомлять на веб-сторінці АМУ цьогоріч після 18 вересня.

Докладніше на сайті Асоціації міст України .


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З дендропарком та красивим фонтаном: у селі на Волині облаштували відпочинкову зону. ФОТО
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку 5 вересня
Останні новини
Схожі новини