Маршрутка № 233 «Липини–Полонка» перестане курсувати

Маршрутка № 233 «Липини–Полонка» перестане курсувати
Автобус № 233 «Липини-Полонка» (фото ІА Волинські Новини)

Маршрутка № 233 «Липини–Полонка» припиняє перевезення із 24 січня. Оголошення про це з’явилися у автобусах згаданого маршруту.

Заступник Гіркополонківського сільського голови Андрій Мороз розповів, що така ситуація склалася через нерентабельність маршруту, пише ІА ВолиньPost. Перевізник переконує, що пасажирів мало, щоразу від початку маршруту до кінця їде всього 10-15 людей. Тож перевізник готовий продовжити обслуговувати маршрут, але дещо змінивши схему руху.

За словами Андрія Мороза, наразі сільрада чекає від перевізника конкретні пропозиції щодо зміни схеми руху й надасть їх на розгляд транспортного управління Волинської ОДА. Тож у сільраді переконують, що відсутність маршрутки № 233 – тимчасова.

Зауважимо, наразі автобус № 233 «Липини-Полонка» курсує за такою схемою: вул. Перемоги (с. Полонка, м-н Ритуальні послуги) – вул. Мологвардійська – вул. Мамсурова – б-р Дружби народів – вул. Станіславського – вул. Львівська – вул. Ковельська – вул. Глушець – Київський майдан – вул. Рівненська – вул. Теремнівська.

Нагадаємо, маршрутка № 233 «Липини-Полонка» курсує із 30 грудня 2019 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До кінця 2020-го на Волині хочуть відкрити ще три навчальні заклади
Наступна новина Скандальному єпископу УПЦ МП із «волинським» паспортом повернули українське громадянство
Останні новини
Схожі новини