Маск взяв виробництво Tesla під особистий контроль

Маск взяв виробництво Tesla під особистий контроль

Глава компанії Tesla Ілон Маск буде особисто контролювати виробництво бюджетних седанів Model 3, випуск яких ніяк не виходить на плановий графік.

Про це він написав у своєму Twitter.

Відзначається, що Маск забрав ці повноваження у старшого віце-президента Tesla з розробок Дага Філда, який прийшов в Tesla з Apple.

"Близько року тому я попросив Дага зайнятися і проектуванням, і виробництвом. Він погодився з тим, що Tesla потрібно краще поєднувати ці області, щоб ми не розробляли машини, які шалено важко будувати. Однак зараз краще розділяти і володарювати, так що я знову буду спати на заводі. Автовиробництво - це пекло", - написав він.

Пізніше Маск уточнив, що в ситуації, що склалася, вважає прямий контроль виробництва за свій обов'язок як керівника компанії.

"Даг, котрого я вважаю одним з найталановитіших менеджерів інженерних проектів в світі, зосередиться на інженерному аспекті", - написав він.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рада провалила важливий для ОТГ законопроект
Наступна новина На Львівщині трагічно загинула 3-літня дитина
Останні новини
Схожі новини