Майя Москвич розповіла, як на «Іграх нескорених» познайомилася із принцом Гаррі

Майя Москвич розповіла, як на «Іграх нескорених» познайомилася із принцом Гаррі
джерело фото: uatv.ua

Володарка «золота» «Ігор Нескорених» Майя Москвич під час зустрічі у Луцьку розповіла про знайомство із принцем Гаррі, який виступив організатором змагань.

Як повідомляє Твій портал, Майя Москвич розповіла, що вона отримала іменне запрошення на закриту вечірку із Гаррі. 

«Нам сказали, щоб ми ледь не дихали, коли він зайде до зали, щоб ми стояли на місцях, не рухалися і не фотографували ні його, ні з ним. Якщо він до когось із нас не підійде, то змиритися з цим, а не бігти за ним. Проте, нам пощастило. Він до нас підійшов. Навіть двічі потис нам руку. Але з моєї сторони був дикий «тупняк», бо я не змогла з ним нормального поговорити. Всі англійські слова втекли з голови і язика. Я дуже розгубилася», - поділилася спогадами Майя.

Нагадаємо, під час Майдану у Луцьку Майя Москвич стала символом опору режиму Януковича. Три роки воювала на сході України. Після повернення з війни заснувала невеличку справу: вирощує часник. Та згодом долучилися до ще одного випробування – пройшла відбір до національної збірної України Invictus Games. В Австралії, стріляючи з лука, здобула два золота. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку люди незаконно зрізали фруктові дерева. ФОТО
Наступна новина Клієнтів «Волиньобленерго» обслуговуватимуть в новому форматі
Останні новини
Схожі новини