У Луцьку відкрився великий ресторан на даху

У Луцьку відкрився великий ресторан на даху

У Луцьку на шостому поверсі розважально-оздоровчого комплексу MOJO, що на вулиці Ковельській, 16, відкрився ресторан MOJO Sky Garden.

Заклад запрацював у четвер, 27 червня, - розповів його власник Роман Хорзов.

«Багато хто очікував, що ми відкриємо просто терасу, але ми перевершили ці очікування і відкрили окрім тераси, великий критий ресторан, який працюватиме круглий рік», - сказав ресторатор.

Лобстери і американські стейки

Для закладу розробили нове меню, акцент в якому – на морепродуктах (є креветки, устриці, мідії, рапани, восьминоги, за попереднім замовленням можуть приготувати королівського краба та лобстера) та м’ясі (є витримані стейки).

Цінова категорія, за словами Романа Хорзова, середня. Стейк «Рібай» з української яловичини коштує 350 гривень, американської – 750, бургери з яловичиною або курятиною – 140 гривень, форель – 195 гривень, устриці – від 50 до 85 гривень за штуку, лобстер – 300 гривень за 100 грам. Є великий вибір коктейлів і кальяни.

Ресторан працюватиме з 15:00 до 3:00. У другій половині дня тут, каже власник, зручно проводити ділові зустрічі, пізніше – вечеряти.

Інтер’єр – «затишне техно»

Гучних вечірок у ресторані не планують, але будуть лаунж-вечори з живим вокалом.

Також тут готові приймати бенкети до 100 гостей. Для цього є окреме меню.

Інтер’єр закладу власник описує, як «затишне техно». Світлодіодна підсвітка дозволяє змінювати кольори. В приміщенні багато зелені, є інсталяції, що імітують велике листя дерев, на терасі – живі дерева.

«З нами працювали ті ж професійні флористи, що оформлювали львівський ресторан «36 По», а це найзеленіший ресторан України», - розповідає власник MOJO.

«Ми хотіли створити нове свіже місце у Луцьку – справжній ресторан з великою кількістю зелені і затишною атмосферою, сад на даху», - наголошує Роман Хорзов.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волинським безробітним оплатять навчання та житло», - Роман Романюк
Наступна новина Щодня на лікування онкохворої волинянки потрібно 2 тисячі гривень. Рідні просять про допомогу
Останні новини
Схожі новини