Міністерство освіти скасувало всеукраїнські учнівські олімпіади

Міністерство освіти скасувало всеукраїнські учнівські олімпіади
Фото ілюстративне

Міністерство освіти і науки скасувало проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з усіх навчальних предметів через зростання показників захворюваності на коронавірус.

Відповідний наказ відомства зареєстрований у Міністерстві юстиції, повідомляє Освіта.ua.

Окрім того, цього року також не будуть проведені турніри, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності.

Водночас у дистанційній формі можуть бути проведені Всеукраїнські учнівські конкурси з навчальних дисциплін та конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт.

У Міністерстві освіти зазначають, що для проходження всіх етапів олімпіад та турнірів дітям та вчителям необхідно пересуватися містом та областями, спілкуватися з іншими людьми, що збільшує ризик зараження та поширення коронавірусної хвороби.

«Враховуючи поради освітян та рекомендації МОЗ щодо максимального обмеження контактів між людьми, було ухвалено рішення про непроведення учнівських олімпіад під час карантину», – повідомили у Міністерстві освіти.

В освітньому відомстві просять поставитися до цього рішення з розумінням.

Нагадаємо, в Україні з початку навчального року зареєстровано більше 36 тисяч випадків зараження коронавірусом серед учителів та школярів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Карантин змусив волинське подружжя опанувати нові професії і заробляти вдома
Наступна новина Галюцинації та депресія. Директорка волинського ковідного шпиталю про вплив вірусу на психіку
Останні новини
Схожі новини