Молодим учителям обіцяють заплатити додатково по 21 тисячі гривень

Молодим учителям обіцяють заплатити додатково по 21 тисячі гривень
Фото ілюстративне

Кабінет Міністрів на своєму засіданні погодив виплату вчителям, у яких стаж роботи не перевищує 10 років. Розмір виплати становитиме приблизно 21 тисячу гривень.

Про додаткові кошти до зарплати для молодих вчителів повідомив народний депутат України Олексій Гончаренко, інформує 24 канал.

Гроші на виплату допомоги були закладені у державному бюджеті на 2020 рік. Таким чином уряд хоче підняти зацікавленість у роботі вчителя для молодих педагогів.

«Проєктом передбачається здійснити у 2020 році виплату допомоги у розмірі 10 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, визначених Законом України про Державний бюджет на 01 січня 2020 року, учителям закладів загальної середньої освіти», – йдеться у повідомленні.

Гроші виплачуватимуть із освітньої субвенції, які місцеві бюджети отримали від державного, усім молодим вчителям зі стажем роботи до 10 років.

Читати також: Назвали 100 кращих шкіл України. Які волинські заклади увійшли до рейтингу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій броварні – три дні весняних вечірок
Наступна новина Грип і ГРВІ на Волині. Хворих ще й досі багато
Останні новини
Схожі новини