Монатик виступить на російській «Пісні року 2020»

Монатик виступить на російській «Пісні року 2020»

На російській «Пісні року 2020» в Німеччині виступить чимало українських артистів, зокрема і лучанин Дмитро Монатик.

Відоме російське шоу «Пісня року» відбудеться у Німеччині в Штутгарті 15 лютого 2020 року, повідомляє РБК-Україна із посиланням на пресслужбу проєкту.

Глядачам обіцяють насичену багатогодинну програму. Агентство «Artist Production» анонсує виступ LOBODA, MONATIK, «Время и Стекло», а також Софії Ротару.

Раніше, в 2017 році, СБУ не випустило Дмитра Монатика в Росію через заборону влади. Через це йому довелося скасувати кілька концертів у Росії. Варто також додати, що з того моменту MONATIK припинив гастрольну діяльність у РФ.

Вартість квитка на концертне шоу стартує від 65 євро для одного глядача. Максимальна вартість «звичайних» місць у залі сягає 309 євро з людини. VIP-місця коштують від 329 євро.

Нагадаємо, Дмитро Монатик знявся в новорічному випуску російського YouTube-шоу Comment Out.

Довідково
Перший фестиваль «Пісня року» відбувся в 1971 році. Тоді у головній редакції Центрального телебачення з'явилася ідея нового формату ефірного пісенного конкурсу. Протягом року телеглядачам презентувалися різні виконавці та композиції. А кращі з них пізніше звучали в підсумковому фінальному шоу «Пісня року».
У 1991 році телефестиваль призупинили у зв'язку з розпадом СРСР. Пізніше «Пісня року» відновила свою діяльність. За всю історію фіналів шоу в ефірі прозвучало більше 2 тисяч композицій.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Деталь може друкуватись добу». Як працює студія 3D-друку в Луцьку
Наступна новина В українській святині панує російський дух, – митрополит Михаїл про Почаївську лавру
Останні новини
Схожі новини