«Моя сім’я - це моя фортеця і моє натхнення», - начальник СБУ Волині

«Моя сім’я - це моя фортеця і моє натхнення», - начальник СБУ Волині
Юрій Фелонюк

Начальник СБУ Волині Юрій Фелонюк розповів, що вільного часу в нього небагато.

Цим він поділився у інтерв’ю «Першому».

«На жаль, вільного часу зовсім небагато, утім попри велику зайнятість, я намагаюсь приділити час і своїй сім’ї - дружині, двом донькам та новонародженому сину. Він уже справжній волинянин - має свідоцтво про народження в Луцьку. Моя дружина – суддя Хмельницького окружного адміністративного суду, зараз перебуває у декретній відпустці», – ділиться начальник СБУ Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хабарниками зазвичай стають співробітники контролюючих органів на кордоні», - Юрій Фелонюк

Він розповідає, що після призначення до Луцька переїхав сам, а вже через рік він перевіз сюди і свою сім’ю. Старша донька в цьому році вже закінчила 11-й клас та планує вступати до вищого учбового закладу.

«Стосовно хобі, то в дитинстві я любив грати у футбол. Тому зараз періодично, коли є вільний час, намагаюся не пропускати нагоди з друзями побігати з  м’ячем.

А ще моя дружина дуже смачно готує, тому в неділю ми влаштовуємо сімейний пікнік – це одна з наших традицій. Це той час, коли ми можемо зібратися всією сім’єю і провести дозвілля спільно, разом з нашими улюбленцями – двома собаками.  Отаке у нас сімейство – дружина не сумує, бо заклопотана домашніми справами.  Моя сім’я - це моя фортеця і моє натхнення…», – каже Юрій Фелонюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник СБУ Волині Юрій Фелонюк розповів про бурштин, сепаратистів та корупцію в органах


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть скасувати пільги для студентів у маршрутках
Наступна новина Після похолодання в Україні прийдуть 40-градусна спека і магнітна буря
Останні новини
Схожі новини