MULTIPLEX покаже «Кіборгів» воїнам АТО безкоштовно

MULTIPLEX покаже «Кіборгів» воїнам АТО безкоштовно

Мережа кінотеатрів MULTIPLEX проведе безкоштовні покази фільму Ахтема Сейтаблаєва «Кіборги» для ветеранів АТО.

«Кіборги» – це не про війну, а про світ, який зароджується всередині війни. Головні герої, ризикуючи життям, завойовують свободу і майбутнє для своїх сімей і країни. Вони багато міркують про те, як все почалося, навіщо вони​ прийшли на фронт як це змінило їхнє життя.

Режисером стрічки став Ахтем Сейтаблаєв - відомий український актор, режисер, ведучий.

«Ми дуже старалися показати у фільмі історії людей, які приїхали захищати Україну​​. «Кіборг » – це картина не стільки про війну, скільки про сенс у житті, про те, за що воюють наші хлопці, про що вони думають і чим дихають.

Тут ви побачите внутрішні конфлікти, любов, дружбу і силу духу. Для «кіборгів» не має значення, якою мовою вони говорять - важливо те, що стоїть за їх словами», – розповідає режисер фільму Ахтем Сейтаблаєв.

Мережа кінотеатрів MULTIPLEX систематично підтримує українське кіно. Більше третини всіх українців, які подивилися «Кіборги», зробили це в мережі Multiplex.

З 25 по 27 грудня мережу кінотеатрів організовує в 20 кінотеатрах по всій Україні безкоштовні сеанси фільму «Кіборги» для військовослужбовців із зони АТО та їхніх сімей.

«Ми вирішили зробити за свій рахунок спеціальні сеанси​​ ​і в період з 25 грудня по 27 грудня. Воїни АТО матимуть можливість провести час з сім'єю, подивившись фільм безкоштовно. Для нас важливо принести данину поваги справжнім героям», – ділиться комерційний директор MULTIPLEX Віталій Писаренко.

Спеціальні покази будуть проходити по всій мережі MULTIPLEX​​ з 25 по 27 грудня. Для того, щоб отримати квитки необхідно пред'явити посвідчення учасника бойових дій. 

Деталі на сайті multiplex.ua.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи подорожчали новорічні прикраси? ВІДЕО
Наступна новина Лукашенко легалізував біткоїни у Білорусії
Останні новини
Схожі новини