Ще у двох районах на Волині дозволили ходити в ліс по ягоди

Ще у двох районах на Волині дозволили ходити в ліс по ягоди
Фото ілюстративне

Сьогодні, 20 червня, під час засідання Ради оборони області обговорювали  можливість для місцевого населення Камінь-Каширського та Ковельського районів відвідувати лісові масиви для збору дикоросів.

Про це інформує голова ОВА Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, за проханням військовим у цих районах діє заборона на відвідування лісів.

Два тижні тому вже розглядали це питання і вирішили визначити лісові масиви лише у Луцькому та Володимир-Волинському районах, у яких можливий збір ягід та грибів.

Сьогодні ж спільно із керівництвом районних військових адміністрацій знову порушили це питання. Так, детально обговоривши усі обмеження з військовими, було вирішено дозволити місцевому населенню у Камінь-Каширському та Ковельському районах збір дикоросів у визначених лісових масивах.

Для цього, районним військовим адміністраціям доручено узгодити і визначити із військовим командуванням ліси, де можна буде збирати гриби та ягоди.

Про ці місця проінформує місцева влада, якій необхідно провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед людей про обмеження.

Читати також: Погуляйко розповів про ситуацію на кордоні з Білоруссю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рада схвалила реформу управління відходами, необхідну для євроінтеграції
Наступна новина У луцькому центрі допомоги переселенцям вагітні жінки можуть отримати одяг
Останні новини
Схожі новини