«На карантин». Ляшко «замурував» ресторан Тищенка, який продовжував працювати

«На карантин». Ляшко «замурував» ресторан Тищенка, який продовжував працювати

Журналісти Bihus info з'ясували, що під час карантину ресторан нардепа "Слуги народу" Миколи Тищенка відвідують відомі в політичних колах люди. За їхніми словами, "Велюр" продовжує працювати: там приймають "особливих" гостей: народних депутатів, бізнесменів, "кварталівців" і партнерів Коломойського".

Сьогодні, 29 квітня, лідер радикальної партії Олег Ляшко замурував піноблоками ресторан Тищенка та зазначив «карантин, так карантин». Про це Олег Ляшко повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Мільйони людей через карантин втратили роботу, а оці слуги, які себе називають "Слугами народу", а насправді вони слуги грошей. Оце дороге гламурне гівно, яке називається "Велюр", вони для себе відкривають, щоб приходити сюди жрать і чай купувати по 500 гривень за чашку чаю.

Фермери не можуть продати за 3 копійки огірки і свою сім’ю прогодувати, а ця сволота, яка називає себе "слугами", жирують, бо рахують усіх українців за лохів», – сказав Олег Ляшко.

Також, він зазначив, що «поліція покриває роботу закладу».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МОЗ обіцяє 240 мільйонів на зарплати медикам у регіонах
Наступна новина Уряд дозволив відкрити продовольчі ринки під час карантину
Останні новини
Схожі новини