МОЗ обіцяє 240 мільйонів на зарплати медикам у регіонах

МОЗ обіцяє 240 мільйонів на зарплати медикам у регіонах
Фото ілюстративне

У Міністерстві охорони здоров’я заявляють, що відомство ініціювало перерозподіл коштів, який дозволить медичним закладам у регіонах покрити дефіцит коштів і виплатити зарплату медичним працівникам. Мова іде про наближення виплати державної субвенції у 241,8 млн грн, яка спочатку планувалася на жовтень-грудень. 

Про це міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив на щоденному брифінгу.  

«Щоб забезпечити безперебійне функціонування закладів охорони здоров'я на місцях, уже на цьому тижні МОЗ спільно з Міністерством фінансів виділить регіонам 241,8 млн грн. Це кошти субвенції, яка була передбачена регіонам на жовтень-грудень», – заявив Максим Степанов. 

За словами міністра, ці гроші підуть на фінансування закладів охорони здоров’я, які не доотримали фінансування у зв’язку зі стартом другого етапу медичної реформи, яка розпочалася 1 квітня.

«Тобто мова іде про ті заклади, які відчувають дефіцит коштів, в тому числі на виплату зарплат», – резюмував Максим Степанов.

Читати також: «Нас тупо розвели», – очільник райлікарні на Волині про медичну реформу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через коронавірус Шмигаль хоче звільнити понад 3 тисячі ув'язнених
Наступна новина «На карантин». Ляшко «замурував» ресторан Тищенка, який продовжував працювати
Останні новини
Схожі новини