Як жити комфортно в умовах червоної зони та самоізоляції

Як жити комфортно в умовах червоної зони та самоізоляції

Українські області в черговий раз по черзі заходять в червону зону, закриваючи багатьох людей у їхніх квартирах на домашньому навчанні/роботі. І в черговий раз на перший план виходить пристосованість помешкань до постійного перебування вдома. Адже, погодьмося, найгірше в цих ситуаціях життям квартир-студій: навіть якщо в ній живе одна людина, всі зони змішані, кухня, спальня та домашній офіс представляють собою єдиний простір,в якому стає складно і їсти, і спати, і працювати.

Саме тому останнім часом усе більш популярними серед покупців та орендарів стають квартири з додатковими кімнатами, які можна використовувати під кабінети. Приміром, молода пара орендує трикімнатну квартиру: одна кімната - спальня, друга - кабінет для неї, третя - для нього. Робота перестає заважати приватному, інтимному простору, робота одного не заважає роботі іншого, а кухня в цьому всьому лишається кухнею, а не заставленим тарілками робочим столом.

Однак просто квартира на більшу кількість кімнат часто теж не найкращий вихід. Ідеальною насправді є двоярусна квартира, котра розмежовує простір не тільки стінами чи дверима, але поверхами. Хоча багато дівчат у дитинстві мріяли про такі “симулятори” приватних будинків у багатоповерхівках, вони не надто популярні серед забудовників при своїх очевидних перевагах. Якщо ви працюєте з дому, ви можете лишити другий поверх для приватного життя, перший - для робочого, чи навпаки. Якщо ви працюєте з клієнтами вдома, це взагалі психологічно єдиноправильний варіант: ви логічно роздіяєте сім’ю і роботу. А якщо ви працюєте в офісі і не розумієте, нащо вам сходи в квартирі, подумайте про розподіл зон між батьками й дітьми (особливо підлітками, які потребують власного простору), між сім’єю й гостями чи бабусею, яка страшенно прагне провести з вами тиждень-другий. Бар’єр у вигляді сходів - ідеальний варіант для межування.

І хоча двоповерхових квартир не так багато на ринку, вони все ж є. До прикладу, пентгауси в елітному ЖК “От Кутюр” від “Сімейної фортеці”, що розташовуються в Струмівці під Луцьком. Двоповерхові квартири тут можуть похизуватися не тільки продуманими плануваннями з розділенням зон й кількома санвузлами, але й додатковими зручностями у вигляді каміна, гардеробних кімнат і терас із виглядом на ліс. Такі двоповерхові квартири не тільки розділяють простір під ваші потреби, але й дарують комфорт, якого ми так відчайдушно потребуємо в останні кілька років, опинившись замкнутими в своїх помешканнях.

Тож, опинившись сам на сам зі своєю квартирою, подумайте чи вам справді в ній комфортно, чи вам вистачає різних зон і їх розподілу і чи не варто втілити дитячу мрію про двоповерхове помешкання.

На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На луцькому ринку 200 невакцинованих підприємців не вийшли на роботу
Наступна новина Поліція Володимира розшукує дезертира
Останні новини
Схожі новини