На війну потрапив з Майдану: історія танкіста волинського батальйону

На війну потрапив з Майдану: історія танкіста волинського батальйону

Захисник Вадим з позивним «Залізяка» на війну потрапив із Майдану, 8 квітня 2014 року. Службу починав в одному із добровольчих батальйонів, а згодом перейшов у Володимирську бригаду, в танковий батальйон. 

Про це пишуть на сторінці 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого у Facebook.

Вадим брав участь у боях за Дебальцеве та Горлівку, а в 2016 році разом зі своїм танковим екіпажем виграв змагання на кращий танковий взвод Збройних Сил України. 

По закінченню контракту Залізяка звільнився з лав ЗСУ.

«Відпочивати довелося недовго. Благо, встиг трохи підлікуватися, бо попередні роки війни «назбирав» у собі трохи осколків. А вже 25 лютого 2022 я, відмобілізувавшись, був у військовій частині. Щоправда, не в «своїй»...

Я хотів бути максимально корисним для нашої армії і для своєї держави, а тому доклав максимум зусиль, аби повернутися у свій танковий батальйон своєї 14-ї Князівської бригади, у свій колектив. Зараз я тут, де хотів бути, і роблю те, що вмію. І я тут – до Перемоги!», – розповідає командир танку Залізяка. 

Свій чималий досвід захисник із задоволенням передає молодим побратимам, а за його проникливим поглядом, здається, ховається більше, ніж Вадим розповідає.

Та все одно цей погляд промовистий, і чітко говорить про одне, – ми переможемо!

Читайте також: Час вирішальної битви настав. Історія захисника з волинської бригади


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кремль наказав формувати «добровольчі батальйони» для війни в Україні, – військові експерти
Наступна новина На Волині нацгвардійці вручили нагороду полеглого побратима його бабусі
Останні новини
Схожі новини