На Волинь з візитом їде Саакашвілі

На Волинь з візитом їде Саакашвілі

На Волині анонсували візит голови Національної ради реформ України, екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі.

Про в інтерв’ю «Волинській газеті» розповів бізнесмен Ігор Чорнуха, недавно призначений керівником волинського Офісу простих рішень та результатів , виконавчого підрозділу Нацради реформ України.

Візит Михайла Саакашвілі та «ключових членів його команди» очікують на Волині 10 вересня.

«У програмі – низка цікавих локацій, найголовніша – дискусійна панель із проблематики взаємодії бізнесу та влади, котра відбудеться в м. Луцьку в приміщенні Волинської торгово-промислової палати. Оскільки у відвертому обміні думками та аналізі ситуації візьмуть участь і представники місцевої влади, то, сподіваюся, що буде і продуктивний діалог, і напрацювання актуальних пропозицій, і, як я вже казав, контроль за реалізацією реформ», - повідомив Ігор Чорнуха.

Читати також: «Рано чи пізно доведеться сказати: «Куме, плати-но податки». Ігор Чорнуха. ІНТЕРВ’Ю

Довідково: Громадська організація «Офіс простих рішень та результатів» — є виконавчою силою Національної ради реформ України – спеціального консультативно-дорадчого органу при Президентові України з питань стратегічного планування, узгодження позицій щодо впровадження в Україні єдиної державної політики реформ та їх реалізації. Офіс було засновано 3 червня 2020 року Михайлом Саакашвілі та Олександром Ольшанським як неприбуткову громадську організацію.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Райлікарні та утримання доріг треба повернути у компетенцію районних рад», – Олександр Омельчук
Наступна новина Правила їзди на електросамокатах у Луцьку. Думки влади, патрульних і власника сервісу
Останні новини
Схожі новини