Саакашвілі знепритомнів у тюремній лікарні. Його перевели у реанімацію

Саакашвілі знепритомнів у тюремній лікарні. Його перевели у реанімацію

Експрезидента Грузії та громадянина України Михеїла Саакашвілі перевели у реанімацію після того, як він знепритомнів у четвер в тюремній лікарні.

Про це повідомила журналістам лікар-реаніматолог, пише «Українська правда» з посиланням на портал "Новости-Грузия".

"Це була короткострокова втрата свідомості, був високий тиск та були нестабільні глікемічні показники. Він лежить у реанімації, і там чергує реаніматолог. Він повністю контактний", - заявила лікарка.

За її словами, наразі стан пацієнта стабільний. Вона додала, що причини короткочасної втрати свідомості стануть відомі після проведення низки досліджень. Фахівець не представилася журналістам. Вона наголосила, що сьогодні "випадково потрапила" до Глданської в'язниці.

"Я прибула відвідати пацієнта і це сталося", - додала лікар.

Саакашвілі, який продовжує голодування вже 49-й день, раніше у четвер знепритомнів під час зустрічі з адвокатами та був винесений з кімнати для побачень на ношах.

Нагадаємо, у Грузії у пʼятницю, 1 жовтня, затримали колишнього президента країни Міхеїла Саакашвілі. Президент України Володимир Зеленський має намір домагатися повернення заарештованого в Грузії колишнього президента цієї країни Міхеїла Саакашвілі в Україну, оскільки у нього є українське громадянство.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У чотирьох областях України вже випав перший сніг
Наступна новина Найпопулярніші паролі українців у 2021 році. Їх можна «зламати» за декілька секунд
Останні новини
Схожі новини