На Волинь завітали представники ОТГ із трьох областей

На Волинь завітали представники ОТГ із трьох областей

На Волині триває навчальна поїздка «Використання лісових ресурсів як інструмент економічного розвитку ОТГ» для представників об’єднаних територіальних громад Сумської, Чернігівської та Дніпропетровської областей. 

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Директор Волинського Центру розвитку місцевого розвитку Анатолій Пархом’юк звернувся до присутніх із вітальним словом і наголосив на важливості досвіду ОТГ у лісовій сфері. 

Радник із регіонального розвитку Волинського ЦРМС Петро Гоцалюк розповів про область та її «родзинки». 

Перед гостями із трьох областей виступила очільниця Жидичинської об’єднаної територіальної громади Галина Матвіюк, яка розповіла про досвід в управлінні лісовими ресурсами комунальної власності Жидичинської ОТГ. 

Далі на гостей чекає візит у Цуманську об’єднану територіальну громаду, лісівничий молодіжний центру у Воротневі, ДП «Волинський лісовий селекційно-насіннєвий центр» (ДП «ВЛСНД») тощо. 

Зокрема, гостей цікавить досвід Волині у сфері екологічних проектів, боротьби із вирубкою лісів, отримання коштів від лісової продукції, налагодження стійкої комунікації поміж об’єднанами територіальними громадами із різних куточків України. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Призначили очільника управління транспорту Луцькради
Наступна новина Ресторан «Корона Вітовта» оригінально «покарав» журналістів за написане. ФОТО
Останні новини
Схожі новини