На Волині – 44 офіційні мільйонери

На Волині – 44 офіційні мільйонери
Фото ілюстративне

Серед майже п’яти тисяч волинських декларантів 40 громадян вказали у деклараціях доходи, що перевищують один мільйон гривень.

Про це повідомила начальниця Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук ІА «Конкурент», інформує сайт відомства.

За її словами, загалом 4 900 волинян уже відзвітувалися про торічні доходи. Вони сплатять 16,3 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб і 2,4 мільйона гривень військового збору.

За останніми даними, волиняни задекларували 635 мільйонів гривень доходів за 2020 рік. Оскільки кампанія декларування доходів закінчується, у податковій службі краю просять волинян виконати свій конституційний обов’язок до 1 травня 2021 року.

«Усі, хто торік отримав доходи, з яких не сплачено ПДФО,  повинен виконати свій обов’язок, передбачений ст. 67 Конституції України. Тим паче, що в умовах карантинних обмежень Державна податкова служба подбала про можливість для кожного подати декларацію не лише  в паперовому вигляді, а й за посередництвом Електронного кабінету. До речі, цього року кількість декларантів, які відзвітувалися в електронному вигляді, суттєво зросла», – розповіла Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців наголосила, що в умовах світової пандемії та військового протистояння держава і громади особливо потребують коштів для фінансування заходів оборонного характеру та медичної сфери.

«Зробити свій посильний індивідуальний внесок у розвиток країни задля ефективної протидії ворогові та більш якісного медичного обслуговування може  кожен. Перший крок, який варто зробити – це чесно задекларувати доходи», – підсумувала Світлана Савчук.

Читати також: Волинянин задекларував 5,3 мільйона гривень іноземних доходів за рік


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що таке капітальний ремонт квартири та що до нього входить
Наступна новина Ковельчани передали військовим 14-ї бригади великодні подарунки
Останні новини
Схожі новини