На Волині гостюють діти з Луганщини. ФОТО

На Волині гостюють діти з Луганщини. ФОТО
фото Ковельської міської ради

У Ковелі гостювали юні художники з Луганщини. Перед тим діти кілька днів відпочивали на Світязі. Там для них організували пленери, майстер-класи, вони мали нагоду поспілкуватись зі своїми ровесниками.

З гостями зі сходу у сесійній залі зустрівся міський голова Олег Кіндер, – повідомляють у ковельській мерії.

«Ковель надзвичайно гарне, гостинне місто, зі своїми звичаями, традиціями. Всі ми його любимо і сподіваємось, що воно трішки стане Вашим. І Вам захочеться сюди повернутись, – мовив він до дітей.

Про історію міста над Турією розповіла зберігач фондів історичного музею Мирослава Мороз. Діти отримали на згадку сувеніри та усі разом пішли на відкриття виставки в Палац учнівської молоді.

Кожен, хто завітав на вернісаж, помітив, що там були малюнки, які передають переживання і біль маленьких українців, вони живуть поряд з війною, тривогами, несправедливістю. Вони чекають з нетерпінням, коли припиняться вибухи, повернеться мир.

На цьому програма перебування у Ковелі не завершилась. Для делегації вихованці Палацу учнівської молоді підготували концертну програму. Приємною несподіванкою для усіх стала пропозиція від ГО «Велика ідея» долучитись до проекту «З Батьківщиною в серці» – вишивання велетенської сорочки для Кобзаря. Діти з радістю погодились і під керівництвом ковельських майстринь теж залишили свої хрестики на унікальному виробі.

День у Ковелі продовжила зустріч у громадській організації «Храм надії», відвідали юні митці зі своїми наставниками і виставки в культурно-просвітницькому центрі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волинь приїхали юні художники з Луганщини. ВІДЕО 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині розпочався міжнародний пленер іконопису. ФОТО
Наступна новина Джамала, Олег Винник та Джоні Депп: лучанка робить ляльки з фото знаменитостей. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини