На Волині майже одночасно пройшли змагання з двох видів пляжного спорту

На Волині майже одночасно пройшли змагання з двох видів пляжного спорту
Фото ілюстративне

На набережній міста Ковеля відбувся відкритий турнір серед чоловіків-ветеранів із пляжного волейболу, напередодні на центральному пляжі найвідомішого озера краю пройшли змагання з пляжного футболу за Кубок Світязя.

Подібні спортивно-масові заходи вже стали традиційними для області. Нині погодні умови на Волині дозволили успішно провести волейбольні турніри. Вони відбулися на високому організаційному рівні, з залученням команд-учасниць з інших регіонів країни.

Волейбол на пляжі Ковеля: як це відбувалося

У відкритому турнірі взяли участь представники десяти команд із різних населених пунктів України. З-поміж них: Біла Церква, Київ, Пустомити, Луцьк, Жидачів, Камінь-Каширський, Любешів, Вижівка. Не зважаючи на спеку, спортсмени-ветерани продемонстрували неабияку майстерність та волю до перемоги. Команди складалися з двох осіб, сумарний вік яких був не менш ніж сто двадцять років. Це було особливістю змагань.

А загалом турнір регламентувався дійсними правилами цього виду спорту. В результаті ігор п'яте місце посіли ветерани команди «Львівська», на четверту сходинку зійшли місцеві атлети. Як повідомили новини спорту на Меті, «бронзу» забрали з собою спортсмени зі Старої Вижівки, срібні нагороди дісталися фіналістам із команди «Волинь», а от «золото» вибороли призери чемпіонату Європи з команди «Одіссей».

Футбол на пляжі озера Світязь: більш докладно про подію

Ці змагання вже стали традицією. І відбуваються вони на честь пам'яті Адальберта Коропоная, відомого футболіста та президента футбольного клубу «Світязь». У турнірі взяли участь десять футбольних команд з різних куточків області. Баталії проходили на піщаному пляжі села. Відповідно до їхніх результатів, четверте місце завоювали атлети з Шацька, третю сходинку посіли футболісти з Луцька, «срібло» вибороли спортсмени з Ковеля, а «золото» поїде в Нововолинськ. Глядачі теж обрали свого кумира. Ним стала команда з Маневиччини.

Читати також: Волинські плавці здобули низку медалей на кубку України


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку завершують Вежу Чорторийських. Що там буде
Наступна новина У Луцьку встановлять гігантський прапор до Дня Незалежності
Останні новини
Схожі новини