«На Волині маніпулювати результати виборів важко», – Іван Мирка

«На Волині маніпулювати результати виборів важко», – Іван Мирка

У волинській «Солідарності» вважають, що для них досягти хорошого результату на виборах у громади Волині вдалося завдяки тому, що керівництво партії «об'їздило всі райони», а також завдяки реформі децентралізації.

Про це на прес-конференції 26 грудня заявив очільник волинського осередку «Солідарності» Іван Мирка.

«ЛЮДИ ПОБАЧИЛИ ПЛЮСИ»

 «По-перше, відбулася заміна керівництва партії «Солідарності» на Волині, ми розпочали свою роботу дуже активно. Ми об’їздили всі райони і не раз, розпочали роботу з партійцями, з місцевими депутатами, люди активізувалися. По-друге, величезну роль зіграло проведення ради регіонального розвитку. 90 % голів ОТГ були на ній присутні. 

На цих радах ми опрацювали стратегію розвитку громад. Роз’яснили всім, як ми будемо працювати і не просто на словах, а на конкретних прикладах показали свою роботу, щоб всім були зрозумілі наші кроки розвитку», – сказав Іван Мирка

За його словами, люди їм повірили, бо побачили плюси від децентралізації. 

«Хочу нагадати всім, чому ці вибори відбулися. Вони були завдяки реалізованій реформі децентралізації. Усі бачили, хто проштовхував цю реформу. Ця людина – Петро Порошенко», – наголосив політик. 

«ПІД БОНДАРУКОМ І КОЗЮРОЮ ХИТАЄТЬСЯ КРІСЛО»

«На щастя, у Волинській області маніпулювати результати важко. Бо це перемога «Солідарності». «Солідарність» отримала вдвічі більше голосів, ніж «Батьківщина» чи «УКРОП», – повідомив Іван Мирка.

Заступник Івана Мирки Сергій Григоренко додав, що партії «закидали» про тотальний підкуп. Однак, з його слів, якби це було справді так, то партія не програла б у Вінниці чи окремих громадах, куди не пройшли їхні кандидати. 

«Батьківщина» каже, що ми програли вибори, бо під Бондаруком і Козюрою (Валерій Бондарук – очільник волинського осередку «Батьківщини», Андрій Козюра – його заступник – Авт.) хитається  крісло», - сказав Григоренко. Мовляв, партія дала їм можливість показати себе на цих виборах, але їм не вдалося, тому й застосовують такі методи. 

Він перерахував усі ОТГ, в яких кандидати від «Батьківщини» набрали по два голоси або ж не набрали жодного голосу. 

«Батьківщина» не працювала, а імітувала роботу. Їхні кандидати набрали нуль, тому нехай шукають причини поразки у собі», – сказав Григоренко. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Аварія через епілепсію у Луцьку: з'явились подробиці. ВІДЕО
Наступна новина Вибори в ОТГ: на Волині «Солідарність» отримала найбільшу в Україні кількість голосів
Останні новини
Схожі новини