На Волині почнуть виходити дві нові газети

На Волині почнуть виходити дві нові газети

Редакція газети «Волинь» у жовтні обіцяє почати випускати дві нові всеукраїнські газети: «Так ніхто не кохав» і «Читанка для всіх». Виходитимуть вони раз на місяць. Перші номери газет вийдуть 16 жовтня.

Про це повідомив головний редактор газети «Волинь» Олександр Згоранець.

«Хоч назва «Так ніхто не кохав» говорить сама за себе, але все ж заінтригую заголовком, яким розпочинатиметься перший номер видання: «Освідчуючись, мій Микола кров’ю написав: «Люблю», я теж проколола палець і вивела: «Вірю». Знаєте, про кого це? Про заслужену журналістку України, ведучу сторінки «Любить! Не любить» у газеті «Волинь», всім відому Катерину Зубчук!» - написав редактор «Волині».

«А «Читанка для всіх» стане виданням корисних порад, що народжуватимуться після спілкування від серця до серця: «читач запитує — газета відповідає». І, звичайно ж, неймовірних історій. Перший номер «Читанки» стартує із публікації: «Найзнаменитіший лікар країни Євген Комаровський: «Коли я помер і падав…». Там знайдете і поради від відомого педіатра, і вражаючу історію його життя» - про анонсував Олександр Згоранець.

Передплатна ціна на місяць кожного з нових видань – 5 гривень.

Так виглядатимуть перші шпальти нових газети. Фото www.volyn.com.ua

Як відомо, редакція, яку очолює Олександр Згоранець, випускає наразі дві газети: «Газету Волинь» (виходить двічі на тиждень, за інформацією редакції, тиражем  - 33 тисячі примірників)  і «Цікаву газету на вихідні» (виходить раз на тиждень, офіційний тираж – 16 тисяч примірників).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Володимир Бондар вітає волинян з Покровою
Наступна новина «Він збирав гільзи, щоб…», або Історія Іванка-захисника
Останні новини
Схожі новини