Володимир Бондар вітає волинян з Покровою

Володимир Бондар вітає волинян з Покровою

Депутат Волинської обласної ради, заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар привітав волинян із Покровою:

«ШАНОВНІ ВОЛИНЯНИ!

У ці дні, на тлі щирого піднесення з нагоди рішення Священного Синоду про надання автокефалії Українській Церкві ми святкуємо одне з найвизначніших, найближчих кожній українській душі, православних свят -  Покрови Пресвятої Богородиці. Разом з тим, віднедавна, саме в цей день ми  відзначаємо День захисника України. Таке поєднання дуже символічне, адже протягом останніх кількох років, так само, як в інші буремні періоди нашої історії, Україна потребує прихильності і захисту Небесних Сил, опіки та милосердя Божої Матері.

Окремо хочу звернутись до волинян-учасників збройного конфлікту на Сході нашої держави. Ви - справжні герої-захисники нашої Батьківщини від окупантів та злочинців. Мої вітання, моя щира повага і вдячність сьогодні насамперед – вам, вашим рідним, вашим матерям і дружинам, всім, для кого «захищати Україну» стало не пафосним словосполученням, а виразом тривоги, болю і, водночас, неймовірної відповідальності та особистої звитяги.

Безперечно, моє найпалкіше сьогоднішнє побажання збігається з вашими прагненнями і прагненнями мільйонів українців, це побажання – мирного неба над кожним українським селом, селищем і містом. Саме мир, непорушність кордонів, народна злагода і єдність, мають стати запорукою розвитку та розквіту нашої країни, основою благополуччя і щасливого життя кожної української родини.

У цей святковий та урочистий день також хочу побажати всім волинянам міцного здоров’я, доброго самопочуття, гармонії і взаєморозуміння вашим родинам, добробуту і достатку в кожному обійсті. А від усіх прикрощів, які ми не здатні здолати власними силами, нехай закриє і вбереже вас Богородиця своїм Покровом.

З повагою, Володимир Бондар».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 14 жовтня
Наступна новина На Волині почнуть виходити дві нові газети
Останні новини
Схожі новини