На Волині представили нового прокурора області: як це було. ФОТО

На Волині представили нового прокурора області: як це було. ФОТО

Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив колективу прокуратури Волинської області нового керівника – Віктора Швидкого, який до цього обіймав посаду першого заступника прокурора Волині.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області. 

Нагадаємо, представлення відбулося у вівторок, 21 серпня. 

У заході взяли участь очільники Волинської обласної державної адміністрації та обласної ради, керівники органів місцевої влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органів та суду.

Представляючи прокурора Волині, Генеральний прокурор наголосив, що головними завданнями у роботі органів прокуратури на сьогодні є боротьба з кримінальною корупцією, забезпечення стабільності у протидії рейдерству, перевірки використання бюджетних коштів, насамперед виділених на будівництво доріг.

Пріоритетом роботи прокуратури на Волині є і протидія контрабанді, адже Волинь – прикордонна область і припинення незаконних схем на митниці – питання надважливе.

«Митниця продовжує перебувати під ризиком постійних зловживань, а на Волині процвітають автоклондайки з увезення так званих «євроблях», припинити які – завдання «номер раз», - наголосив Генеральний прокурор.

Новий керівник прокуратури має зробити все, аби втримати в області контрольованою ситуацію із видобутком бурштину та припиненням незаконного вирубування лісів,а також, зважаючи на наближення виборів – зробити все, аби правоохоронні органи лишалися поза політикою.

Завершуючи захід, Юрій Луценко подякував за роботу попередньому керівнику прокуратури Волинському області Максиму Киричуку, який нині очолює прокуратуру Київщини, а новому керівнику прокуратури Волині побажав зберегти наступальні позиції у роботі колективу.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Світязі батьки залишили без нагляду 4-річну дитину
Наступна новина Не варто наганяти паніку, – у поліції прокоментували інформацію про викрадення дітей на Волині
Останні новини
Схожі новини