На Волині сім'ям розпочали платити гроші на дітей

На Волині сім'ям розпочали платити  гроші на дітей
Фото ілюстративне

Для забезпечення виплати державних соціальних допомог та компенсацій в січні поточного року з державного бюджету в область надійшла субвенція у розмірі 156,4 млн гривень.

Кошти отримали 8 січня, – повідомляють у департаменті соціального захисту населення Волинської ОДА. 

Згідно порядку, фінансові органи протягом двох операційних днів після отримання коштів надають органам Державної казначейської служби платіжні доручення щодо перерахування цих коштів на рахунки районних бюджетів.

Отримані місцевими бюджетами кошти перераховуються протягом двох днів на рахунки місцевих органів соціального захисту населення як головних розпорядників коштів, які, в свою чергу, не пізніше, ніж  у дводенний термін здійснюють виплату допомоги отримувачам.

За оперативною інформацією управлінь соціального захисту населення області, на сьогодні перерахування коштів на поштові відділення та рахунки банківських установ здійснено у Ковелі, Луцьку, Володимир-Волинську та Нововолинську, а також Володимир-Волинському, Іваничівському, Ківерцівському, Любешівському, Ратнівському, Рожищенському, Старовижівському, Шацькому та Турійському районах.   

Зауважимо, що виплата державних допомог здійснюється щомісячно за поточний місяць, відповідно до Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «І громада, і священик - всі були за». Як громада храму на Волині перейшла до ПЦУ. ВІДЕО
Наступна новина Порошенко у Луцьк приїде з Філаретом. Подробиці плану візиту
Останні новини
Схожі новини