На Волині віддали в оренду майже два гектари лісу. На 49 років і для розвитку рекреації

На Волині віддали в оренду майже два гектари лісу. На 49 років і для розвитку рекреації
Фото ілюстративне

На Волині віддали у тимчасове платне користування лісову ділянку площею 1,7 гектара. Відповідне розпорядження 9 листопада підписав голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко

Майже два гектара території, що нині у постійному користуванні ДП «Маневицьке ЛГ» і розташована у межах Вовчецького лісниства Камінь-Каширського району,  розпорядженням голови ОДА №705 від 9 листопада 2021 р. на 49 років віддали в оренду ТзОВ «ГРІН ЗОНА».

«Виділити у довгострокове тимчасове платне користування терміном на 49 років без вилучення у постійного лісокористувача товариству з обмеженою відповідальністю «ГРІН ЗОНА» лісову ділянку площею 1,7  га, яка перебуває у постійному користуванні ДП «Маневицьке лісове господарство» та розташована у кварталі 68 виділи 50,51 Вовчецького лісництва Камінь-Каширського району, для використання в рекреаційних, культурно-оздоровчих, туристичних та спортивних цілях», – йдеться у документі. 

Таке рішення голова ОДА прийняв, врахувавши клопотання директора підприємства Дмитра Сільчука та погодження Держлісагенства. 

За даними YouControl, ТзОВ «ГРІН ЗОНА» зареєстроване у травні 2020 року в селі Колодії нині Камінь-Каширського, а колись Маневицького р-ну. Основним видом діяльності ТзОВ є оренда та управління нерухомістю. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Проєкт «Укрпошти» – знущання над волинянами», – Вячеслав Рубльов
Наступна новина Коли в Україні очікувати перший сніг
Останні новини
Схожі новини