«Проєкт «Укрпошти» – знущання над волинянами», – Вячеслав Рубльов

«Проєкт «Укрпошти» – знущання над волинянами», – Вячеслав Рубльов

Ліквідація сільських відділень зв’язку в населених пунктах та заміна їх на мобільні бригади уже призводить до катастрофи, адже запропонована реформа не враховує територіальні і демографічні особливості регіону.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці заявив народний депутат Вячеслав Рубльов.

Як відомо, в «Укрпошті» вирішили, що в тих селах, де проживає менше 1 200 мешканців, не потрібні поштові відділення.

До прикладу, на території усього колишнього Локачинського району, де 54 населених пункти, поштові відділення лишились у 4. В селах округу росте соціальна напруга.

За словами народного депутата, в нинішніх погодніх умовах, коли ще немає хурделиці чи ожеледиці, мобільні бригади уже не дотримуються графіків. Часто селяни очікують авто просто на вулиці у самосформованій черзі годинами.

Оскільки в селах лишилися переважно пенсіонери, в яких не те що Приват24 немає, а іноді й телефону, то люди змушені чекати приїзду мобільної бригади, які, як нарікають виборці, фізично не в змозі виплатити усі пенсії, роздати усі квитанції та прийняти усі платежі.

Від нововведення страждає регіональна преса. Мобільні бригади уже не раз забували привезти газети або привозили їх через тиждень. Це вже призвело до падіння тиражів і в подальшому скорочуватиме інформаційний простір для мешканців населених пунктів.

«Ми з командою готуємо звернення до керівництва «Укрпошти», Верховної Ради та Президента аби припинити це свавілля. Найперше, бо це державне підприємство, діяльність якого має бути націлена на комфорт громадян Мені шкода, що очільник «Укрпошти», пан Ігор Смілянський, який отримує зарплату 836 тис. грн. в місяць з кишень тих же мешканців Волині, байдужий до проблем тих, для кого працює», – йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «3-4 заступники в комунальному закладі – це розкіш», - депутатка Волиньради Оксана Філіпчук
Наступна новина На Волині віддали в оренду майже два гектари лісу. На 49 років і для розвитку рекреації
Останні новини
Схожі новини