У Луцьку хочуть дати друге життя старому елеватору

У Луцьку хочуть дати друге життя старому елеватору

Старий елеватор на Вишкові хочуть оновити. Проєкт має велике значення для розвитку міста, його туристичної та бізнесової привабливості.

Про це пишуть на фейсбук-сторінці студії  Leo D'uk Design.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Архітектура потребує часу. Левко Давидюк про відбудову. ІНТЕРВ’Ю

«Хочемо трохи розповісти про деякі з наших проєктів, над якими працювали  до 24 лютого та які були заморожені у зв’язку з повномасштабною війною. Один із таких – ревіталізація старого елеватору на Вишкові в Луцьку, який збудований ще у 1937 році за проєктом Тадеуша Яна Красінського», – йдеться в дописі.

За проєктом реновації об’єкт мав набути функції готелю зі всіма супутніми опціями: ресторану, лобі-бару, двома конференц-залами та невеличким тренажерним залом зі спа.

«Об’єкт розташований на березі старої заплави річки Стир, кудою в часи функціонування елеватора доставляли на баржах зерно. Зараз основне річище змінило свою траєкторію, а ця частина річки запущена. Тому в рамках проєкту ревіталізації планували розчистити це річище, облагородити берег, облаштувавши доступ до води» – пише Leo D'uk Design.

Проєкт мав би велике значення для розвитку міста, його туристичної та бізнесової привабливості. «Тому віримо, що після нашої перемоги проєкт відновиться і вдасться втілити все заплановане», – йдеться в дописі.

Читайте також: У Луцьку реконструюють будинок скульптора Миколи Голованя


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Україна показує, що можна зробити з хорошою зброєю», - Дуда
Наступна новина У Любомлі встановили кисневу станцію
Останні новини
Схожі новини