На Волині ввели заборону на роботу приватних літальних апаратів

На Волині ввели заборону на роботу приватних літальних апаратів
Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Волинській області ввели заборону на роботу будь-яких приватних літальних апаратів. Усю техніку, що здійснюватиме польоти, знешкоджуватимуть, а власників притягнуть до відповідальності.

Про це повідомила пресслужба Волинської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, за дві минулі доби на Волині спостерігалась активізація невідомих літальних апаратів. Один дрон був збитий в прикордонній зоні. Затримано дві особи і два літальні апарати. Один з затриманих займався контрабандою - намагався переправивти нелегельний товар через кордон.

«У Волинській області введено заборону на роботу будь-яких приватних літальних апаратів. Усі приватні літальні апарати (безпілотники, дрони тощо), які будуть здійснювати польоти на території Волині – знешкоджуватимуть, а власників притягуватимуть до відповідальності», - йдеться у повідомленні.

У жителів області вимагають не задіювати самостійно будь-які літальні апарати. Крім того, мешканців області просять повідомляти про літальні апарати, які вони помітять, на гарячу лінію поліції «102».

Нагадаємо, крім того, волинян попросили знищувати мітки на дорогах, дахах, стінах, об’єктах залізниці та повідомляти про них правохоронців.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військовий з Луцької громади загинув у боях під Лисичанськом
Наступна новина У 19 луцьких церквах тепер укриття. АДРЕСИ
Останні новини
Схожі новини