На Волині за 9 місяців цього року з тіньового бізнесу вилучили 46 мільйонів

На Волині за 9 місяців цього року з тіньового бізнесу вилучили 46 мільйонів
фото ілюстративне, джерело: https://zakarpattya.net.ua

У ході заходів оперативних та слідчих підрозділів ГУ ДФС у Волинській області сума повернутих до бюджету податків, митних платежів, упереджених відрахувань податку на додану вартість та сум вилучених з незаконного обігу підакцизних товарів протягом січня-вересня 2018 року склала 46 мільйонів гривень.

Про це повідомив перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Олег Гирикович під час зустрічі з представниками засобів масової інформації. 

«Зокрема, у закінчених в поточному році кримінальних провадженнях відшкодовано збитків (несплачених податків та митних платежів) в сумі 8,7 мільйона гривень, накладено арештів на грошові кошти та товарно-матеріальні цінності на 10,5 мільйона гривень, додатково сплачено 3,6 мільйона гривень митних платежі.

Судові органи ухвалили рішення про конфіскацію товарно-матеріальних цінностей вартістю 555 тисяч гривень. Разом з тим, співробітники податкової міліції вилучили підакцизної продукції на суму 22,5 мільйона гривень та упередили незаконне відшкодування податку на додану вартість з бюджету в сумі 542 тисячі гривень», – розповів Олег Гирикович.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вбита у Луцьку змія – це безпечний вуж, – зоолог
Наступна новина Українська стрічка пройшла кваліфікацію на «Оскар»
Останні новини
Схожі новини