На Волині задля допомоги ЗСУ розігрують картину кіборга Сергія Марчука

На Волині задля допомоги ЗСУ розігрують картину кіборга Сергія Марчука

На Волині розігрують картину з діамантиків, яку створив кіборг з Рожища Сергій Марчук. Гроші виручені з розіграшу спрямують на ремонт фронтової автівки.

Про це у фейсбуці повідомила волонтерка Віра Шварцкоп

Сергій Марчук на псевдо «Бронік» – рожищанин, яким гордиться все місто. Своє псевдо він отримав ще у 2014-ому, коли бив ворога поблизу селища Піски на Донеччині і в Донецькому аеропорту. І після повномасштабного вторгнення Сергій також був серед тих, хто першим став на захист рідної землі вже у складі волинської 14-ї бригади.

На фронті підірвався і втратив ногу. Розраду і моральні сили шукає у творчості. Виходить гарно. Перебуваючи на реабілітації, Бронік дбає про тих, хто підміняє його на передовій.

«Сергій попросив розіграти його картину, щоб зібрати гроші на ремонт фронтової автівки. Друзі, робимо як зазвичай. 200 гривень на картку (4149499377739725 Шварцкоп В.В.) і «+» в коментарі під дописом. А в неділю, 8 жовтня, генератор випадкових чисел визначить переможця серед жертводавців за порядковим номером», – йдеться у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському пункті пропуску собака знайшов у водія наркотики
Наступна новина У Луцькому районі горів будинок. ФОТО
Останні новини
Схожі новини