На змаганнях з дрег-рейсингу в Луцьку «засвітився» електрокар Tesla. ФОТО

На змаганнях з дрег-рейсингу в Луцьку «засвітився» електрокар Tesla. ФОТО
Електрокар Tesla

Серед учасників чемпіонату з мото-дрег-рейсингу у Луцьку був електрокар Tesla. Авто виступало від волинської компанії «West Auto Hub», яка вперше долучилась до таких змагань.

Другий етап PROUDRS Професійної української дрег-рейсингової серії відбувся 24 червня на луцькому аеродромі.

«Вперше в історії змагань від України брав участь електрокар Tesla. У людей він викликав зацікавленість, тому що це була як диковинка, новинка. Поруч з автомобілями, які виступали у вищих класах, автомобіль Tesla за популярністю не поступався, навіть був набагато вище, тому що він був цікавий тим, що він електрокар. Він не був «прокачаний», їхав зі своїми стандартними параметрами, які є вражаючі», – розповів керівник відділу регіонального розвитку компанії «West Auto Hub» Олександр Бригадир.

«Ми як компанія, яка займається покупкою, доставкою авто, розмитненням, цією участю намагаємось переконати нашого споживача, що їхня маленька мрія про авто може стати ближчою. Компанія, як і цей автомобіль, як ця участь, є унікальною на ринку, адже вона першою почала надавати повний спектр послуг без посередників», – додав він.

Читайте також: Багато ризику та шалені емоції: змагання з дрег-рейсингу в Луцьку. ФОТО

Їздила автівка у класі PRO LEGAL. На відміну від деяких транспортних засобів, які зазнали поломок, електрокар Tesla переніс гонки без проблем. За кермом був Василь Петрук.

«Перед змаганнями у нас були певні побоювання, чи вистачить заряду, тому що підзарядитись там не було де. Але ми зрозуміли, що заряду там достатньо на десять таких змагань. Вона почувала себе прекрасно, на старті вона була в своєму класі на голову вище від усіх інших. Так як у неї нема передач, вона поступалась в кінці, але її старт був вражаючим. У неї прискорення швидше вільного падіння. Це дуже цікаво. Вона абсолютно без проблем могла їздити хоч щоп’ять хвилин», - зауважив Олександр Бригадир.

На його думку, змагання відбулись на достойному рівні, але є певні моменти, над якими треба попрацювати.

Олександр Бригадир звернув увагу на те, що офіційне відкриття відбулося о 14:00, проте заїзди розпочались о 10:00, у них брало участь більше автомобілів і шоу було динамічнішим, ніж у другій половині дня.

Текст: Наталя ХВЕСИК (Перший)

Фото: Павло БЕРЕЗЮК (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зіткнулися авто «на бляхах» та легковик поліції. ФОТО
Наступна новина У Маневицькому районі може з’явитися ще одна ОТГ 
Останні новини
Схожі новини