Начальниця управління Волинської ОДА, яку звинуватили у хабарі, повернулася до роботи

Начальниця управління Волинської ОДА, яку звинуватили у хабарі, повернулася до роботи

Начальниця управління транспорту і зв’язку Волинської ОДА Наталія Остапкович, яку підозрюють в хабарництві, продовжила працювати.

Про це ІА ВолиньPost стало відомо з власних джерел.

За інформацією управління персоналом апарату облдержадміністрації, ухвалою суду Наталію Остапкович було відсторонено від виконання службових обов'язків до 7 вересня 2021 року. У зв'язку з тим, що термін дії ухвали вийшов, після перебування на лікарняному вона приступила до роботи.

Наступне засідання суду, яке має прийняти певні рішення щодо Наталії Остапкович, відбудеться в кінці вересня.

Нагадаємо, 10 березня цього року Наталію Остапкович затримали під час одержання неправомірної вигоди. Чиновниця намагалася отримати хабар від перевізника за лобіювання його інтересів під час розприділення маршрутів. Розмір хабара – півтори тисячі доларів. Згодом їй оголосили про підозру та обрали запобіжний захід – домашній арешт. Також Наталію Остапкович відсторонили від роботи. У липні справу про хабар чиновниці передали до суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку всихають майже 5 тисяч каштанів. Чому
Наступна новина Рівень госпіталізацій із COVID-19 вже перевищено у восьми областях
Останні новини
Схожі новини