На свята у домівках лучан таки буде гаряча вода, – «Луцьктепло»

На свята у домівках лучан таки буде гаряча вода, – «Луцьктепло»
Фото ілюстративне

У «Луцьктеплі» запевнили, що гаряча вода на Великдень в оселях лучан таки буде, попри складну ситуацію на ринку газопостачання.

Про це йдеться у повідомленні підприємства.

Нагадаємо, 28 квітня на сесії міськради мер Ігор Поліщук повідомив, що на Великдень Луцьк та більшість України можуть залишитися без гарячої води, оскільки завершується термін дії постачання газу виробникам теплової енергії для потреб населення від НАК «Нафтогаз України» (ПСО). Мовляв, у «Нафтогазі» вимагали, аби КП «Луцьктепло» як виробник теплової енергії внесло аванс за користування газом у розмірі майже 120 мільйонів гривень.

«Поширення такої інформації збурило всю країну, а місцеві ради почали офіційно звертатися до керівництва держави щодо ситуації, яка склалася на ринку газопостачання. Не виключенням став і Луцьк», – кажуть у «Луцьктеплі».

Зрештою, повідомили на підприємстві, уряд продовжив термін дії ПСО. Як наслідок – «Нафтогаз» дав розпорядження укласти належні договори з підприємствами теплокомуненерго. 

«Відповідний договір було укладено і з ДКП «Луцьктепло». Відтак, підприємством зі свого боку виконано всі зобов’язання, аби на великодні свята послуга з постачання гарячої води для лучан надавалася безперебійно», – підсумовують на підприємстві.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На аукціоні у Луцьку за бурштин вторгували рекордну суму
Наступна новина Мендель іде з посади речниці Зеленського
Останні новини
Схожі новини