Нардеп Івахів розповів, чому мусить ходити на роботу в карантин

Нардеп Івахів розповів, чому мусить ходити на роботу в карантин
Степан Івахів

Народний депутат України і бізнесмен Степан Івахів розповів, що в умовах карантину він не може працювати дистанційно, адже імовірна економічна криза спонукає до посиленої праці..

Про це він сказав в інтерв’ю 12 каналу.

«Я абсолютно здоровий, Богу дякувати, і не хворів, моя родина теж здорова. Вони прислухалися до моєї поради залишитися вдома на самоізоляції», – зазначив Івахів.

На його думку, сьогодні не стати ще одним пацієнтом медзакладу – це найбільша допомога,. яку можна надати медикам.

«Сьогодні всі, лідери всіх держав, українська влада, і я до них приєднуюся, і в першу чергу лікарі, закликають залишатися вдома. Дайте можливість медикам лікувати тих людей, які сьогодні потребують допомоги. Не станьте ще одним хворим пацієнтом, якщо у вас немає нагальної потреби виходити з дому. Це, напевно, буде найбільша допомога, яку ви можете зробити», – сказав він.

Тим часом сам Івахів мусить ходити на роботу.

«Я не належу до категорії людей, які можуть працювати дистанційно, я сьогодні відповідаю не тільки за себе і за свою сім’ю. Я народний депутат, в мене є відповідальність перед моїми виборцями», – сказав він.

«Я є акціонером потужної бізнес-структури і чітко усвідомлюю, що після кризи чи біди, яка пов’язана з інфекцією, настане інша криза або економічний спад в цій країні. До нього потрібно готуватися. Треба працювати. Напевно, працювати ще більше», – додав нардеп.

«І коли я кажу всім залишатися вдома, то це не означає залишайтесь вдома і лягайте спати. Залишайтесь вдома і працюйте дистанційно, допомагайте працювати своїм компаніям, підтримуйте економіку своєї країни, бо нас це не мине і кожен теж в цьому може приймати активну участь», – зазначив Степан Івахів.

Читати також: Мережа заправок WOG надає безкоштовне пальне для «швидких» Волині на час карантину


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, яким препаратом в Україні лікуватимуть тяжкі форми коронавірусу
Наступна новина Коли в Україні можуть послабити карантин? Як це відбуватиметься?
Останні новини
Схожі новини