Попередники нас критикують, а самі по 500% отримували, - Пустовіт про премії

Попередники нас критикують, а самі по 500% отримували, - Пустовіт про премії
В.о.  міського голови Луцька Григорій Пустовіт. Джерело фото: ІА Волинські Новини

В.о.  міського голови Луцька Григорій Пустовіт сказав, що премії -  обов'язкова частина зарплати, а призначають їх для того, щоб вирівняти низькі посадові оклади. Він заявив, що в попередників премії були ще вищі.

«Так було в часи, коли міським головою був Богдан Шиба. Так було й за Миколи Романюка», –  розповів  Григорій Пустовіт у інтерв’ю Волинській газеті.

«Ми нічого нового не придумали. Все пізнається в порівнянні. За хороші результати роботи чому б і не заохотити того чи іншого працівника? А за недостатні чому б не притягнути до відповідальності? Чому ж нараховуються премії в Луцькій міській раді? Я керуюся пропозиціями подань, які надходять від керівників різних структурних підрозділів. Як виконувач повноважень міського голови, я оцінюю пропозиції і на основі конкретних параметрів ухвалюю рішення», – розповів посадовець.

«Із критикою виступила екс-секретар міськради Юлія Вусенко. Мовляв, 220% преміювання радника Ігоря Поліщука – це неправильно.Я навіть не подумав підняти документи й перевірити розмір премій наших попередників. Але я й сам був подивований, коли прочитав про розмір їх премій у 2017 році. Нас критикують, а самі не по 220%, а по 500% отримували! То де логіка?» – зазначив Пустовіт.

«Або екс-мер Богдан Шиба виступив: як так можна, щоб радник отримував премію набагато більшу, ніж усі інші? Окей, вирішили перейняти «передовий досвід» самого Богдана Павловича. І що? Його помічниця отримувала 175% премії, а керівники ключових підрозділів – 80-100%, все як і у нас нині... Тому дуже просив би не спекулювати на цій темі», –  сказав Григорій Пустовіт.

Читати також: «Зарплата у Поліщука майже така, як у водія сміттєвоза», - Пустовіт

«А чому у радників високі премії, до речі, і у радника Миколи Романюка – Богдана Гончарука – були одні з найвищих премій? Та тому що у них найнижчі посадові оклади, тому і вирівнювали їх зарплати за рахунок премій. І щоб завершити цю тему, то скажу, що зарплата Поліщука Ігоря Ігоровича складає 17-19 тис грн. Трохи менше у нас отримує, наприклад, водій сміттєвоза у Луцькспецкомунтрансі», – заявив секретар Луцькради.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скандал з бюджетом Волині: в ОДА заявили, що депутати тиснуть на суд
Наступна новина На Волині автомобіль злетів у кювет і врізався в дерево, водій загинув
Останні новини
Схожі новини