Скандал з бюджетом Волині: в ОДА заявили, що депутати тиснуть на суд

Скандал з бюджетом Волині: в ОДА заявили, що депутати тиснуть на суд
Фото: ua.korrespondent.net

У Волинській ОДА заявили, що депутати облради тиснуть на суд у справі щодо скасування рішення про прийнятий на сесії бюджет області. 

Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА. 

Нагадаємо, обласна державна адміністрація подала позов до суду з вимогою скасувати прийнятий на сесії облради 20 грудня 2018 бюджет області. В ОДА вважають, що його прийняли з порушенням процедури. Тим часом в облраді запевняють, що все відбувалося законно, а якщо суд скасує рішення про бюджет, то це унеможливить виконання низки обласних програм.

Депутати обласної ради написали відкритого листа до суддів Волині з проханням «не приймати незаконного рішення та не скасовувати рішення про бюджет області». 

В ОДА заявили, що такий лист є «тиском на судову шілку влади області».

«Свою позицію обласна державна адміністрація щодо неправомірних дій та порушення регламенту Волинської обласної ради висловила в адміністративному позові. Якщо обласна рада не згідна з цією позицією, то всі заперечення депутати мають право висловити в ході судового процесу у відповідності до чинного законодавства», – йдеться у повідомленні облдержадміністрації. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «В Польщі теж в один момент не чистять всі дороги, але ніхто не галасує», - Пустовіт
Наступна новина Попередники нас критикують, а самі по 500% отримували, - Пустовіт про премії
Останні новини
Схожі новини