Не можете платити - віддавайте: Луцькрада радить бізнесу віддавати борди до КП «Луцькреклама». ВІДЕО

Не можете платити - віддавайте: Луцькрада радить бізнесу віддавати борди до КП «Луцькреклама». ВІДЕО

Перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад порекомендував представникам рекламного бізнесу, які не можуть справитися з високими тарифами, віддавати рекламні площини на баланс КП «Луцькреклама».

Про це він заявив 7 березня під час засідання виконкому Луцької міської ради.

«Можливо, зараз важко бізнесу. Немає заперечень. Якщо важко і хтось розуміє, що він, може, не витягне, можуть передавати на наше комунальне підприємство «Луцькреклама». Я думаю всі витрати по цьому будуть компенсовані нашим КП і після того, я думаю, ті гроші будуть працювати на лучан», - зазначив Григорій Недопад.

Читайте також: Разумовський про підняття цін на рекламу: «Це зроблено не порядно та несправедливо»

Нагадаємо, що вже майже місяць оператори луцького рекламного ринку намагаються домовитися з місцевою владою, аби остання скасувала своє рішення від 21 лютого, що змушує бізнес сплачувати за землі під рекламними щитами на 49% більше, ніж раніше.

1 березня Асоціація рекламістів Волині ініціювала зустріч з міською владою та пояснила, що такі тарифи фактично вб’ють цей вид бізнесу у Луцьку. Проте у міськраді не прислухалися до бізнесу – рішення не скасували.

Тим часом, бізнесмени вже почали відмовлятися від дозволів, згідно яких мали б розмістити нові конструкції у Луцьку.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Крім того, виконавчий комітет Луцької міської ради відмовився приймати до розгляду проект рішення про внесення змін до рішення від 21.02.2018 №111-1 «Про збільшення базового тарифу в розрахунку плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Луцька».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курт Волкер:"Для Росії це покоління остаточно втрачене"
Наступна новина У Бельгії вибухнув скандал з некондиційним і простроченим м'ясом
Останні новини
Схожі новини