Не вистачає 400 доларів: дозбирують кошти за операцію 13-річному волинянину

Не вистачає 400 доларів: дозбирують кошти за операцію 13-річному волинянину
Андрій Нестерук. Фото - із Facebook

Стан тринадцятирічного Андрія Нестерука із села Погулянка Любешівського району, якому пересадили кістковий мозок, задовільний, і все йде за медичним планом.

Про це повідомляють у Facebook.

Нагадаємо, у серпні цього року  Андрію поставили діагноз «мієлодиспластичний синдром». Єдиним методом лікування є трансплантація кісткового мозку. 

26 грудня школяреві пересадили кістковий мозок.

 «Андрійко Нестерук та його сестричка Мар‘яна, мама і тато передають всім найщиріші вітання і найкращі побажання в Новиму Році : «Хай ваші діти будуть здорові! Хай Господь благословляє на щастя і благополуччя! Нехай добро і щирі молитви подаровані нашій сім‘і повертаються у ваші родини примноженними», – йдеться у дописі.

«Ми розуміємо, що хлопчика чекає непроста реабілітація...І він досі в стерильному боксі, щоб уникнути інфекції... але ми щасливі...», – пишуть далі.

З рахунку 65 000 доларів, які необхідні були за операцію, батькам не вистачає лише 400 доларів.

«Давайте зробимо новорічний подарунок Нестерукам і зберемо сьогодні 400$, і сім’я сільської вчительки увійде в Новий 2019 рік без боргів!!!» – зазначають волонтери.

Рахунок, на який можна перераховувати кошти: 5168 7573 7666 1296, Нестерук Ніна Петрівна


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як правильно надолужити сон, пропушений у новорічну ніч: поради медика
Наступна новина Безлюдно і яскраво: Луцьк напередодні Нового 2019 року. ФОТО
Останні новини
Схожі новини