«Не вистачить навіть на два місяці». У Луцьку перинатальний центр отримав «бебі-бокси»

«Не вистачить навіть на два місяці». У Луцьку перинатальний центр отримав «бебі-бокси»

Першу за сім місяців партію пакунків малюка отримали в обласному перинатальному центрі. Це поки єдиний на Волині заклад, куди надійшли бебі-бокси.

Про це розповіла Суспільному директорка медустанови Ірина Горавська.

Востаннє пакунки малюка в область надходили наприкінці червня 2020.

До обласного перинатального центру надійшло 460 пакунків. 1 лютого із медустанови виписують 12 малюків, усі вони отримають бебі-бокси.

"Скільки держава нам дала на перший транш, стільки й надійшло. У місяць у нас народжується до 300 дітей, тому ось цих бебі-боксів у нас не вистачить навіть на два місяці", - каже Ірина Горавська.

Першою пакунок малюка отримала волинянка Юлія Ярощук. Разом із медсестрою перинатального центру мама перевірила коробку з дитячими речами.

Склад дещо відрізняється, від тих, що надходили раніше. У нових "пакунках" лише дитячі речі, у попередні входили також засоби гігієни для мам.

Усього найближчим часом у медичні заклади на Волині має надійти 1600 бебі-боксів. Коли саме вони надійдуть наразі невідомо.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські спортсменки здобули три «бронзи» на чемпіонаті України
Наступна новина У Луцьку пофарбують 17 старих тролейбусів. Який вони матимуть вигляд?
Останні новини
Схожі новини